I`m here!

Je wenkbrauwen verven doe je met RefectoCil!

1021

Wenkbrauwen verven

Wil jij je wenkbrauwen gaan verven? Dan is het belangrijk dat je hier de juiste producten voor gebruikt. Bij RefectoCil hebben we dan ook alle benodigdheden in ons assortiment welke je nodig hebt om je wenkbrauwen te verven. Ben je benieuwd welke producten er zijn om je wenkbrauwen stijlvol mee te verven? En hoe je dit op een juiste manier doet? Op deze pagina vind je alle informatie!

Wil je direct de producten zien waarmee je jouw wenkbrauwen kunt verven? Je vindt ze hier!

Welke kleur kies jij?

Vooraf is het goed om na te denken over de kleur verf die je wilt gaan gebruiken. In onze webshop vind je dan ook verschillende kleuren waar je uit kunt kiezen. Daarbij zijn de meeste ook nog eens mengbaar, zo kun je uit nog meer kleuren kiezen. Enkel de kleur blond nr.0 is niet mengbaar. Deze dient namelijk als basis om overheen te verven. Daarnaast verlicht deze kleur de wenkbrauwen tot wel 3 tinten. De wenkbrauwverf die je bestelt van RefectoCil wordt geleverd in een handige tube van 15 ml. Daarnaast leveren we ook een verfstaafje, hierdoor kun je direct aan de slag met het verven van je wenkbrauwen!

Lash en Brow Bar

Wil je de producten van RefectoCil stijvol neerzetten? Dan is de Lash en Brow Bar hier een ideaal product voor. Naast dat de Lash en Brow Bar smal en licht van gewicht is, zit hier ook een praktisch handvat op waardoor je deze makkelijk ergens mee naartoe neemt. Wanneer je een Lash en Brow Bar bestelt wordt deze gevuld geleverd, je bent dus direct in het bezit van alle benodigdheden die je nodig hebt om wenkbrauwen te verven.

Met een starter kit heb je alles in huis om direct je wimpers te verven

Wil je jouw wenkbrauwen een professionele verfbehandeling geven? Dan kun je ook een starter kit bestellen. Met een starter kit heb je direct alle benodigdheden om succesvol je wenkbrauwen te verven! Er zijn drie verschillende starter kits te vinden in onze webshop: basic, sensitive en creative. Een starter kit is ideaal wanneer je net begint met het verven van je wimpers en wenkbrauwen. Uiteraard kun je deze ook gebruiken als je anderen wilt trainen in het verven van wimpers en wenkbrauwen.

Zelf leren wenkbrauwen verven?

Wil jij beter worden in het verven en stylen van wenkbrauwen? Dan kun je bij RefectoCil ook een training hierin volgen. Zo bieden we je een ‘basic’ training aan. Tijdens deze training vertellen we je alle tips en tricks om op een professionele wijze je wenkbrauwen te verven met de producten van RefectoCil. Nieuwsgierig? Bekijk dan eens al onze trainingen op de website!

Kom je er niet uit? Onze klantenservice staat klaar om je te helpen!

Heb je vragen over het verven van je wenkbrauwen of over de bijbehorende producten? Dan kun je deze stellen aan onze klantenservice. Onze experts staan op werkdagen van 9:00 uur – 17:00 uur voor je klaar. Uiteraard kun je buiten deze tijden altijd je vraag achterlaten per mail of via het contactformulier op onze website.

Bestel wenkbrauwverf bij RefectoCil

Wil jij je wenkbrauwen verven met professionele producten? Kies er dan voor om je producten in onze webshop te bestellen. Naast kwalitatieve wenkbrauwverf bieden we je ook alle benodigdheden aan om direct succesvol aan de slag te gaan! Neem daarom snel een kijkje in de webshop en bestel de producten van RefectoCil.