Gratis verzending vanaf €59,95
Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Van dunne naar mooie, volle wenkbrauwen met deze tips!

Als we kijken naar de jaren 90 en de early 00’s zien we dat dunne wenkbrauwen erg in waren. Deze trend is lange tijd gebleven, maar we zien dat dit inmiddels overgenomen is door de meer natuurlijke look: de volle wenkbrauwen! Voor vrouwen die van nature snel volle wenkbrauwen kunnen laten groeien is het alleen zaak om dit goed te onderhouden. Heb jij veel geëpileerd en zie je nauwelijks haartjes terug groeien? Dan is het tijd om met onderstaande tips aan de slag te gaan. Binnen een paar weken zie je al resultaat!

Leer meer over je wenkbrauwen

Het klinkt misschien gek, maar het is belangrijk om goed te weten hoe het proces eruitziet van de haaruitval bij je wenkbrauwen. Het heeft namelijk lang niet altijd te maken met het feit dat je in je puberteit veel hebt geëpileerd, omdat dat toen een trend was. In sommige gevallen kan het liggen aan een auto-immuunziekte waardoor je van jezelf altijd al dunne wenkbrauwen hebt gehad. Of misschien heb je een vitaminetekort, bloedarmoede of last van hormonale schommelingen. In dit geval is het belangrijk dat je je lichaam goed kent en zeker weet of het op het gebied van je gezondheid goed zit.

Erfelijkheid en haargroei

Erfelijkheid heeft veel te maken met haargroei. Zo zie je dat sommige mensen veel meer lichaamshaar hebben dan jij bijvoorbeeld en misschien is jouw haar altijd wat dunner dan dat van een ander. Kijk eens in je familie hoe vol iedereen zijn wenkbrauwen zijn. Grote kans dat je daar al een hoop antwoorden vindt.

De stappen naar volle wenkbrauwen

Gelukkig zijn er een hoop manieren om (weer) volle wenkbrauwen te krijgen. Er bestaan en komen steeds meer technieken om je wenkbrauwen op een fijne en gezonde manier terug te laten groeien. Het is hierbij altijd belangrijk dat je goed oplet op de producten die je gebruikt!

Vollere wenkbrauwen met een wenkbrauwserum

Een van de bekendste manieren van het terugroeien van je wenkbrauwhaartjes, is het gebruiken van een voedend wenkbrauwserum. Dit is wel een lange termijn proces. Het voeden van je haartjes zorgt er voor dat ze op de lange termijn voller en sterker terugroeien.

Wenkbrauwen verven

Merk je dat het vooral kleine, lichte haartjes zijn die terug groeien? Dan kun je aan de slag met wenkbrauwen verven. Door je wenkbrauwen te verven zijn je dunne, lichte haartjes ook beter zichtbaar. Dit oogt automatisch voor vollere wenkbrauwen.

Aan de slag met wenkbrauwgel

Een wenkbrauw gel gebruiken werkt heel fijn wanneer je geen zin hebt om lang bezig te zijn met je wenkbrauwen in de ochtend. Je kunt de haartjes met de gel de juiste vorm geven en op een aantal plekjes wat opvullen met een wenkbrauwpotlood.

Verder is het vooral belangrijk geduldig te zijn en niet te veel met je pincet aan de slag te gaan. Je zult je hoogstwaarschijnlijk irriteren aan de kleine donshaartjes die ver van je vorm groeien, maar op de lange termijn zorgt dit wel voor de mooie, volle wenkbrauwen. Je hoeft dan enkel nog gebruik te maken van de wenkbrauwgel!

Abonneer op onze nieuwsbrief
Houd mij op de hoogte!
Wij staan altijd voor u klaar!
U kunt telefonisch contact met ons opnemen of uw vraag per mail stellen.

088-9966200
info@refectocil.nl

Uw voordeel bij Refectocil

Snelle levering
Klantbeoordeling 8.8/10
Klantenservice met experts
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld is morgen in huis!
Betalen met iDeal, online betalen via uw eigen bank

Onze socials

Algemene voorwaarden
Privacy policy
Cookies
Sitemap
crossmenu