Gratis verzending vanaf €59,95
Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Hoe werkt een wimperserum?

De laatste jaren zijn wimperserums steeds populairder geworden. Dit is natuurlijk ook logisch, want voor veel vrouwen is dit hét geheim voor mooie lange wimpers. Wimperserums geven je wimpers een boost, zodat de haartjes langer kunnen doorgroeien en je een volle oogopslag creëert. Een goed alternatief dus voor kunstwimpers. Ondanks dat wimperserums geliefd zijn bij veel vrouwen, bestaan er nog veel vragen rondom dit product. Wij vertellen je graag meer over hoe een wimperserum nu eigenlijk werkt.

 

Ontstaan van het wimperserum

Het ontstaan van het wimperserum hebben we eigenlijk te danken aan de medische wereld. Hier werd bij toeval ontdekt dat oogdruppels, voor de oogaandoening Glaucoom, een extra effect had op de wimpers. Artsen behandelden patiënten met speciale oogdruppels en kwamen na een aantal weken tot de ontdekking dat de oogdruppels effect hadden op de lengte van de wimpers. Dit effect wordt veroorzaakt door het stofje Bimatoprost. Na deze ontdekking werd het stofje verwerkt in serums en op de markt gebracht als een natuurlijk groeimiddel voor je wimpers. Tegenwoordig mag Bimatoprost niet meer gebruikt worden in cosmetische producten, aangezien dit soort producten niet medisch onderlegd zijn. Ook kunnen wimperserums waar Bimatoprost inzit vervelende bijwerkingen geven. Sommige vrouwen merkten een permanente verkleuring van de iris en in zeldzame gevallen was zelfs het zicht verminderd. Daarom is het belangrijk dat je van tevoren goed nagaat of een wimperserum voldoet aan de Europese wetgeving. Het wimperserum van RefectoCil bevat geen Bimatoprost, maar Black Sea Rod Oil. Een plantaardige werkstof die is goedgekeurd door de Europese wetgeving én dus veilig is voor de ogen. Je hebt er maar twee, dus wees er zuinig op!

 

Werking wimperserum

Nu je weet waar het product vandaan komt en wat het is, vraag je jezelf vast af “hoe zorgt dit serum ervoor dat mijn wimpers langer worden?”. Hoe onwaarschijnlijk het ook klinkt, een wimperserum werkt echt! Het zit namelijk zo: elk wimperhaartje heeft een groeicyclus van ongeveer 6-8 weken, hierbij doorloopt het wimperhaartje drie verschillende groeifasen. In de eerste fase groeit het haartje vanaf het begin af aan tot een babyhaartje. De tweede fase duurt het langst. Hier groeit de wimper verder door en wordt het haartje dikker én langer. In de derde fase valt de wimper uit en begint de cyclus weer van vooraf aan. Wimperserum verlengen als het ware de groeifase en vertragen het uitvallen van de wimper. Door de voedende ingrediënten, wordt de conditie van je wimperhaartje verbeterd én zorgt dit ervoor dat ze minder snel uitvallen. Op deze manier heeft het wimperhaartje dus meer tijd om een optimale lengte te bereiken, waardoor ze er voller en langer uit gaan zien.

 

Wimperserum bestellen

Ben je na het lezen van dit artikel enthousiast geworden en wil je ook een wimperserum gaan proberen? Ons RefectoCil Lash & Brow Serum is van goede kwaliteit en heeft een duidelijk zichtbaar resultaat binnen 6 weken!

Abonneer op onze nieuwsbrief
Houd mij op de hoogte!
Wij staan altijd voor u klaar!
U kunt telefonisch contact met ons opnemen of uw vraag per mail stellen.

088-9966200
info@refectocil.nl

Uw voordeel bij Refectocil

Snelle levering
Klantbeoordeling 8.8/10
Klantenservice met experts
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld is morgen in huis!
Betalen met iDeal, online betalen via uw eigen bank

Onze socials

Algemene voorwaarden
Privacy policy
Cookies
Sitemap
crossmenu