Gratis verzending vanaf €59,95
Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Hoe lang werkt wimperserum?

Al een aantal jaar zijn wimperserums geliefde producten op de markt. Dit goedje maakt je wimpers voller, sterker én langer. Klinkt ideaal, toch? Het is dan ook best grappig eigenlijk dat het wimperserum per toeval is ontdekt. Amerikaanse oogartsen kwamen er namelijk achter dat bestanddelen uit hun medische wereld, ook invloed hadden op de wimpergroei. Inmiddels zijn er veel onderzoeken uitgevoerd en zijn chemische producten, waaronder Bimatoprost en Prostamide, verboden. Er komen steeds meer wimperserums die enkel nog bestaan uit natuurlijke en plantaardige bestanddelen. Deze bestanddelen zorgen ervoor dat je wimpers op een natuurlijke manier kunnen groeien. Maar hoelang kun je genieten van dit resultaat? Wij vertellen het je graag.

Werking

Het ene wimperserum heeft weer een andere werking dan de ander. Daarom is het ook moeilijk vast te stellen hoe lang je kunt genieten van een wimperserum. Eerst is het belangrijk om te kijken naar de gebruiksaanwijzing van een wimperserum. Als je precies doet wat beschreven staat op de verpakking, zul je dus ook langer kunnen genieten van het resultaat. Dit betekent in de meeste gevallen dat je het wimperserum één keer per dag aanbrengt, bij voorkeur in de avond nadat je je gezicht hebt gewassen. Zo kan het serum namelijk beter door de haartjes dringen. Het serum zelf breng je aan door een dun lijntje serum op de aanzet van je wimpers te smeren. Probeer hierbij de ogen te vermijden! Dit doe je 12 weken achter elkaar en daarna kun je het wimperserum zo’n 3 tot 4 keer per week aanbrengen.

 

Langdurigheid

Zoals net hierboven beschreven, moet je een wimperserum 12 weken gebruiken voor het optimale resultaat. Dit heeft te maken met de groeicyclus van je wimpers. Elk wimpertje heeft een cyclus van 6 tot 8 weken. Deze groeicyclus verschilt per haartje en loopt niet gelijk met elkaar. Je wimpers vallen ten slotte niet allemaal tegelijk uit. Als je begint met het gebruiken van een wimperserum, zul je dus na 6 weken al resultaat merken. Dit komt doordat de haartjes die op het moment dat je begon nog in de beginfase zaten en nu 6 weken later zijn uitgegroeid tot hun maximale lengte. Het is belangrijk dat je na 6 weken dus niet stopt met het gebruiken van het serum, omdat je denkt dat je al resultaat ziet. Overige haartjes die op dat moment in een andere groeifase zaten, zullen langer de tijd nodig hebben om door te groeien tot een optimale lengte. Na een periode van 12 weken zijn alle wimpers al een keer uitgevallen en opnieuw terug gegroeid en hebben kunnen profiteren van de verzorgende effecten van het wimperserum.

 

RefectoCil Lash & Brow Serum

Heb je nog geen idee welk wimperserum je wil gaan gebruiken? Gebruikers van het RefectoCil Lash & Brow Serum geven aan dat na 6 weken hun wimperhaartjes aanzienlijk zijn gegroeid en dat na 10 weken een optimale lengte hebben bereikt. Het RefectoCil Lash & Brow Serum is dermatologisch en oogheelkundig getest en voldoet aan de richtlijnen van de Europese wetgeving. Zo weet je zeker dat het serum veilig is om te gebruiken.

Abonneer op onze nieuwsbrief
Houd mij op de hoogte!
Wij staan altijd voor u klaar!
U kunt telefonisch contact met ons opnemen of uw vraag per mail stellen.

088-9966200
info@refectocil.nl

Uw voordeel bij Refectocil

Snelle levering
Klantbeoordeling 8.8/10
Klantenservice met experts
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld is morgen in huis!
Betalen met iDeal, online betalen via uw eigen bank

Onze socials

Algemene voorwaarden
Privacy policy
Cookies
Sitemap
crossmenu