Gratis verzending vanaf €59,95
Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Hoe breng ik wimperserum aan?

Wie wil er nu niet mooie lange wimpers? Mascara en wimper extensions kunnen de conditie van je wimpers op lange termijn verslechteren. Daarom zijn wimperserums tot nu toe de enige producten die op een natuurlijke manier je wimpers kunnen verlengen én de conditie kunnen verbeteren. Maar hoe breng je een wimperserum eigenlijk aan? Dit kan soms nog een uitdaging zijn, want elk merk is weer anders en zo kan dus ook de wijze van aanbrengen verschillend zijn. Dus voordat je enthousiast aan de slag gaat, vertellen wij je graag eerst hoe je een wimperserum aan moet brengen!

 

Lees de gebruiksaanwijzing

Dit klinkt heel voor de hand liggend, maar toch doen weinig mensen dit. In de gebruiksaanwijzing beschrijft een merk heel precies hoe het wimperserum gebruikt moet worden. Om complicaties te voorkomen, kun je dus het beste vooraf de gebruiksaanwijzing even goed doorlezen.

 

Reinigen

Vóórdat je het wimperserum daadwerkelijk aanbrengt, is het belangrijk dat je eerst je gezicht goed schoonmaakt. Over het algemeen breng je voor het slapen gaan het wimperserum op, dus in principe volg je je avondritueel. Verwijder mascara en andere make-up resten, maak het gezicht droog en breng eventueel een nachtverzorging aan. Zolang je er maar voor zorgt dat de ogen en wimpers droog en schoon blijven, zodat het wimperserum niet geblokkeerd wordt door verzorgingsproducten.

 

Toepassing

Wanneer de huid goed is gereinigd pak je het wimperserum en volg je de instructies. Vergeet niet om van te voren het flesje even goed te schudden. De meerderheid van wimperserums hebben een klein kwastje of applicator dat er net zo uitziet als bij een eyeliner. Bij het aanbrengen begin je bij de binnenste ooghoek en werk je langs de wimperlijn richting de buitenste ooghoek. Sommige vrouwen vinden het makkelijk om hierbij het ooglid te spannen. Herhaal dit ook bij het andere oog. Het is niet nodig om het wimperserum ook aan te brengen op de onderwimpers, aangezien het serum hier toch wel terecht zal komen met een paar keer knipperen. Zorg er bij het aanbrengen wel voor dat het serum niet in de ogen komt! Laat het even een paar minuutjes intrekken en borstel eventueel de wimpers na.

 

RefectoCil Lash & Brow Serum

Tot zover onze uitleg over het aanbrengen van een wimperserum. Als het goed is heb je nu voldoende informatie om zelf aan de slag te gaan met een wimperserum. Om echt resultaat te kunnen zien van een wimperserum zul je deze dagelijks moeten gebruiken. Het RefectoCil Lash & Brow Serum voldoet aan de Europese wetgeving en heeft een duidelijk zichtbaar resultaat binnen 6 weken! Dit serum kun je tevens ook gebruiken voor de wenkbrauwen.

Abonneer op onze nieuwsbrief
Houd mij op de hoogte!
Wij staan altijd voor u klaar!
U kunt telefonisch contact met ons opnemen of uw vraag per mail stellen.

088-9966200
info@refectocil.nl

Uw voordeel bij Refectocil

Snelle levering
Klantbeoordeling 8.8/10
Klantenservice met experts
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld is morgen in huis!
Betalen met iDeal, online betalen via uw eigen bank

Onze socials

Algemene voorwaarden
Privacy policy
Cookies
Sitemap
crossmenu