Gratis verzending vanaf €59,95
Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

De top 8 RefectoCil wimperverf producten van 2019

Steeds vaker kiezen vrouwen en ook mannen ervoor om hun wimpers te verven. Iedere dag weer stralende wimpers zonder dat je er vroeg voor op hoeft te staan. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar met wimperverf wordt dit vanzelfsprekend. Om dat heerlijke gevoel extra in het zonnetje te zetten, hebben we een top 8 gemaakt van onze wimperverf producten. We vallen meteen met de deur in huis, want dit zijn ze.

  1. RefectoCil Wimper- en Wenkbrauw verf

Verpakt in een tube van 15ml, inclusief een gratis aanbrengstaafje, is dit veruit ons favoriete wimperverf product. We hebben deze beschikbaar in maar liefst 9 verschillende kleuren. Denk aan blauw, zwart, rood en bruin. Je kunt deze allemaal met elkaar mengen om zo de perfecte kleur te krijgen. Op de blonde na, die heeft een ander voordeel. Hiermee maak je jouw wenkbrauwen lichter van kleur, zodat je daarna nog makkelijker een nieuwe kleurencombinatie kunt aanbrengen.

 

  1. RefectoCil Wimper & Wenkbrauw verf Sensitive

De Refectocil Wimper & Wenkbrauw verf Sensitive biedt alle voordelen van de reguliere Wenkbrauw verf. Daarnaast is deze versie speciaal ontwikkeld om rekening te houden met gevoelige ogen en huid. Op basis van plantaardige kleurstoffen en natuurlijke extracten kun je dus zelfs met de gevoeligste huid jouw wimpers en wenkbrauwen verven. Deze verf is beschikbaar in 3 verschillende kleuren, waardoor je met de zachte formule ook jouw haarkleur kunt nabootsen.

 

  1. RefectoCil Starter Kit Basic

Iedereen die voor het eerst zijn of haar wimpers gaat verven heeft daar de juiste producten voor nodig. Met alleen wimperverf kun je namelijk nog niet aan de slag! Voor hen is de Refectocil Starter Kit Basic de beste optie. Met maar liefst 6 verschillende kleuropties, alle benodigdheden en de nodige extra’s zorgt de Starter Kit Basic ervoor dat je meteen aan de slag kunt gaan.

 

  1. RefectoCil Starter Kit Creative

Waar de Starter Kit Basic perfect is voor de beginnende verver, gaat de Refectocil Starter Kit Creative een stapje verder. Geschikt voor zowel een beginner als iemand met meer ervaring, focust deze Starter Kit zich op het creatieve aspect. De inhoud bestaat onder anderen uit 6 verschillende kleuren, zachte cosmeticapenselen en de Refectocil kleurenkaart. Zo kun je meteen beginnen met de zoektocht naar jouw favoriete wimperkleur.

 

  1. RefectoCil Wimperblaadjes

Verpakt in zakjes van 96 stuks zijn de Refectocil Wimperblaadjes onmisbaar bij het verven van je wimpers. De wimperblaadjes zijn gemaakt van een speciaal ontwikkeld stukje papier. Dit zorgt ervoor dat het blaadje overtollige verf opneemt. De Wimperblaadjes sluiten gemakkelijk aan op je huid en nemen zo het risico op verkleuring of verfvlekken weg. Extra tip: gebruik de Refectocil Skin Protection Creme om de blaadjes aan je huid vast te plakken. Zo blijven ze nog beter zitten!

 

  1. RefectoCil Skin Protection Crème

Hij werd al even genoemd, de Refectocil Skin Protection Crème. Dit product verdient absoluut een eigen ereplaatsje. Niet alleen ga je hiermee eventuele huidverkleuringen tegen, de crème zit ook nog eens vol vitamine E en D-panthenol. Dit zorgt ervoor dat de huid rondom je ogen mooi soepel blijft. Door dit product in combinatie met de Wimperblaadjes te gebruiken ga je perfect voorbereid te werk.

 

  1. RefectoCil Tint Remover

De Refectocil Tint Remover is een prachtig product. Mocht je onverhoopt uitschieten met je wimperverf, dan kunnen zelfs de afdekcrème en wimperblaadjes een verfvlekje op je huid niet meer voorkomen. Daarnaast kan het ook gebeuren dat je verf morst op een oppervlak, je arm of je kleding. De Tint Remover biedt in al deze pechgevallen de helpende hand, want je kunt de verf er moeiteloos mee verwijderen. Het tast je huid niet aan en is dus overal op te gebruiken. Een echte redder in nood!

 

  1. RefectoCil Oxidant Waterstof 3%

De meeste soorten wimperverf, waaronder ook die van Refectocil, hebben een oxidant nodig om jouw haartjes te kleuren. Dit zorgt ervoor dat jouw kleur extra lang blijft zitten. De oxidant zorgt ervoor dat de kleur goed in de wimpers en wenkbrauwen kan trekken en 4 tot 6 weken blijft zitten. Een absolute musthave voor eenieder die graag mooie geverfde wimpers heeft dus!

De service van RefectoCil

Omdat we graag willen dat eenieder gemakkelijk zijn of haar wimpers kan verven, helpen we je graag om de beste producten uit te kiezen. Je kunt daarom altijd bij ons terecht voor vragen over het verven van je wimpers. Met een paar tips en een goede voorbereiding wordt het dan heel gemakkelijk.

Aan de slag met wimperverf

Wil je ook je wimpers mooi verven? Met de producten van Refectocil kun je vrijwel direct aan de slag. Neem een kijkje in onze webshop en bestel jouw ideale kleur, dan loop je er straks weer moeiteloos fris bij!

Abonneer op onze nieuwsbrief
Houd mij op de hoogte!
Wij staan altijd voor u klaar!
U kunt telefonisch contact met ons opnemen of uw vraag per mail stellen.

088-9966200
info@refectocil.nl

Uw voordeel bij Refectocil

Snelle levering
Klantbeoordeling 8.8/10
Klantenservice met experts
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld is morgen in huis!
Betalen met iDeal, online betalen via uw eigen bank

Onze socials

Algemene voorwaarden
Privacy policy
Cookies
Sitemap
crossmenu