Gratis verzending vanaf ā‚¬59,95
Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Allergieƫn

Er zijn allerlei verschillende soorten allergieƫn. Sommigen zijn vrij bekend, zoals een huisdierenallergie, hooikoorts of bepaalde voedselallergieƫn. Anderen kom je minder vaak tegen, zoals contactallergieƫn bijvoorbeeld. Toch komen ook deze allergieƫn helaas vrij veel voor. Vooral bij het gebruik van persoonlijke verzorgingsproducten bestaat er altijd een kans op een allergische reactie. Je smeert immers een combinatie van stoffen op je huid of door je haar, waarvan je van tevoren niet zeker weet hoe je huid daarop reageert.

Het ontwikkelen van een allergie

Vaak denkt men dat een allergie iets is dat je hebt of juist niet hebt. Dit is niet onjuist, want mensen kunnen inderdaad van zichzelf al een specifieke allergie hebben. Toch zijn er meer manieren waarop men een allergie kan krijgen. Zo is het ook mogelijk om pas op wat latere leeftijd een allergie te ontwikkelen. Het komt voor dat iemand bijvoorbeeld al jaren dezelfde deodorant gebruikt zonder problemen, maar op een dag plotseling een geĆÆrriteerde huid krijgt bij gebruik van exact hetzelfde product. De kans dat dit gebeurt is niet bijzonder groot, maar ook zeker niet miniem.

Stoffen waarbij allergieƫn bekend zijn

Wil je voorkomen dat je een allergische reactie krijgt, of probeer je er achter te komen waar jouw allergische reactie precies vandaan komt? Waarschijnlijk is ƩƩn van de stoffen die je hebt aangebracht de oorzaak. Je kunt dan onderzoeken bij welke stoffen allergieƫn bekend zijn. Komen de symptomen overeen met de symptomen waar jij last van hebt, dan zou het zomaar zo kunnen zijn dat jouw allergie door die stof wordt veroorzaakt, hoewel je dat meestal niet meteen met zekerheid kunt zeggen. Symptomen bij een contactallergie kunnen bestaan uit een rode huid, zwellingen, jeuk, bultjes en vochtblaartjes of zelfs kloven, verdikkingen en schilferingen van de huid.

De kans verkleinen of wegnemen

De producten van RefectoCil bevatten ook stoffen waarbij allergieƫn bekend zijn. Gelukkig gebruiken de meeste mensen deze producten desondanks zonder problemen, maar het kan zijn dat jij allergisch bent, of een allergie ontwikkeld, voor ƩƩn of meerdere van die stoffen. Wil je de kans daarop verkleinen of wegnemen? Dan kan het een goed idee zijn om onze RefectoCil Sensitive lijn te gebruiken.

RefectoCil Sensitive

Specifiek ontwikkeld voor mensen met allergieƫn, of zij die allergieƫn willen voorkomen. Met de RefectoCil Sensitive lijn heb je minder last van deze allergieƫn of ontwikkeling van allergieƫn omdat de stoffen waar allergieƫn van bekend zijn er niet inzitten. In plaats daarvan is de RefectoCil Sensitive lijn juist opgemaakt uit plantenextracten.

Plantenextracten

Een wenkbrauwverf die werkt op basis van plantenextracten, maar wel zorgt voor een uitstekend resultaat. Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar met de RefectoCil Sensitive lijn is het toch echt de realiteit. Je gebruikt dit nieuwe 2-stappen verfsysteem om in slechts 3 minuten je wimpers of wenkbrauwen mooi te kleuren, zonder dat je last krijgt van een mogelijke allergische reactie!

Raadpleeg altijd een medisch professional bij klachten

We vinden het ontzettend belangrijk dat jij gezond blijft en geen klachten ontwikkelt, met betrekking tot een allergie of anderzijds. Juist daarom hebben we onze Sensitive producten ontwikkelt. Toch zijn we bij RefectoCil geen arts en kunnen we daarom specifieke allergische reacties of klachten nooit volledig uitsluiten. Lees voor gebruik daarom altijd de bijsluiter van het product dat je hebt aangeschaft, zodat je het in ieder geval veilig gebruikt. Mocht je nu toch klachten ontwikkelen, ga daarmee dan altijd naar je huisarts of laat een andere medische professional er naar kijken.

We helpen je graag

Heb je aan de hand van onze RefectoCil Sensitive lijn nog vragen, opmerkingen of zijn er dingen niet helemaal duidelijk? Neem dan gerust contact met ons op! We helpen je dan uiteraard graag verder.

Abonneer op onze nieuwsbrief
Houd mij op de hoogte!
Wij staan altijd voor u klaar!
U kunt telefonisch contact met ons opnemen of uw vraag per mail stellen.

088-9966200
info@refectocil.nl

Uw voordeel bij Refectocil

Snelle levering
Klantbeoordeling 8.8/10
Klantenservice met experts
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld is morgen in huis!
Betalen met iDeal, online betalen via uw eigen bank

Onze socials

Algemene voorwaarden
Privacy policy
Cookies
Sitemap
crossmenu